Bijbel-Uitdaging

#biblechallenge #biblejournaling #churchduringcovid19 #trustingod #faith

De aanleiding: Druk, afgeleid door allerhande, moe van de werkdag, Covid, … we komen er niet aan toe om met Gods woord bezig te zijn.

De uitdaging: Lees 1 tekst, en kijk rond in de dagdagelijkse dingen waar je mee bezig bent waar je iets van die tekst herkent. Een foto van een uitzicht tijdens het joggen, een liedje op de radio, een passage uit een boek, inspiratie om een een tekening of gedicht te maken, ….

Doen: Opschrijven, maken, al dan niet fotoshoppen en dan delen met je broers en zussen in Christus. Gebruik je eigen kanalen, laat een berichtje achter op onze facebook pagina, stuur een zelfgemaakte postkaart naar iemand die het niet verwacht, … laat je inspireren en deel het !!

(De meer getailleerde versie van de uitdaging vind je onder deze link)

DE EERSTE UITDAGING – THEMA: VERTROUWEN

De eerste tekst die we met jullie willen delen is Jeremia 17:7-8:

“Gezegend is de man die op de Heere vertrouwt, wiens vertrouwen de Heere is. Hij zal zijn als een boom, die bij water geplant is, en die zijn wortels laat uitlopen bij een waterloop. Hij merkt het niet als er hitte komt, zijn blad blijft groen. Een jaar van droogte deert hem niet, en hij houdt niet op vrucht te dragen.”

Bijbel-uitdagingen